Nee, natuurlijk is thuis ondernemen niet leuk. Altijd maar afleiding, niemand die koffie voor je haalt en alleen lunchen is ook al geen feest. Wij zitten hier aan de Snelliuslaan in Hilversum op loopafstand van NS-stations Hilversum en Mediapark in drie prachtige, karakteristieke schoollokalen (architect: Dudok, bouwjaar 1932) te ondernemen dat het een lieve lust is. 

Wij zijn tien zelfstandigen, uiteenlopend van een interieurarchitect tot een designer, van een fotograaf tot een loopbaancoach, een journalist, een illustrator, een powerpoint-specialist… Ieder voor zich en toch met z’n allen. We laten elkaar met rust, maar schuiven elkaar ook werk toe, als dat zo uitkomt. 

Tijdens de lunch gaat het over Ajax, het Songfestival en mislukte vakanties. Of we steunen een ‘collega’ die dat even nodig heeft. We zijn heel gelukkig hier met z’n allen en willen graag gezinsuitbreiding. Er is immers nog plek. Wel twee of drie plekken, voor mensen zoals wij, die van hard werken en gezelligheid houden. Voor een dag in de week. Of twee, dat mag ook. Of drie. Het kan allemaal. Er is ook een prachtige vergaderruimte. En een luxe belhok annex stiltekamer.

Huren

Voor 345 euro (ex btw) per maand heb je 24/7 jou eigen vaste werkplek. Een flexplek kost 210 en dan mag je maximaal drie dagen per week aan je projecten werken. Ook hebben we een strippenkaart: voor 250 euro mag je tien keer aan de slag; jij bepaalt welke dagen dat zijn.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *